Lunch, Diner, Hip, Good Food, Bar en Lounge in het centrum van Ede.

Restobar Catcher is gevestigd in het voormalig school gebouw van het Marnix College. Een prachtig oud pand op het plein van de Achterdoelen.

De restobar heeft een sprankelende uitstraling en is voor iedereen toegankelijk en bovendien goed betaalbaar. Het interieur is tot op de puntjes uitgedacht en geheel gestyled tot een stoere restobar.

Onze fantastische medewerkers en de Eye-Catcher (de keuken) bereiden de gerechten met passie en liefde! Op onze kaart staat voornamelijk vis, maar om iedereen te voorzien van onze gastvrijheid bieden wij natuurlijk ook voldoende overheerlijke vlees en vegetarische gerechten aan.

Wij vinden het vanzelfsprekend rekening te houden met de verschillende dieet wensen. Als dit alvorens wordt aangegeven bij het bedienend personeel zullen wij er alles aan doen om te voldoen aan jouw dieetwensen.

Uit onze keuken komen gerechten die ter grootte zijn van een tussengerecht. Daarnaast serveren wij een sharing verrassingsmenu. Wij kunnen hierbij ook advies geven over de juiste wijnen bij elk gerecht. Daarnaast kunt u ook een vrije keuze uit het menu maken. In dat geval adviseren wij om 4 a 5 gerechten per persoon te bestellen.

We zien je graag bij onze restobar Catcher in Ede!

Een culinaire en gastvrije groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *