Beste gasten & vrienden,

We kunnen op 3 juni eindelijk weer onze deuren openen! In verband met Covid-19 hebben wij wel ons concept moeten aanpassen. We stoppen vanaf 3 juni tijdelijk met het “sharing-dinner” concept en werken nu met een 3 gangen keuzemenu of 4 gangen verassing menu. Naast deze verandering is ook de manier van reserveren aangepast. Voor zowel de lunch als voor het diner is een reservering niet meer verplicht. Op woendag, t/m zondag kunt u gewoon vrij reserveren. Tevens is het ook mogelijk om op vrijdag en zaterdag tussen 22:00 en 00:00 ook te reserveren voor een borrel.

De indeling van het restaurant is aangepast om een afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen. Ons personeel werkt met striktere hygiëne regels en worden tafels, stoelen en toiletten regelmatig schoongemaakt. Ook ons terras is corona-proof gemaakt. Hiervoor is het niet verplicht om te reserveren maar dit is wel gewenst.

We kijken er naar uit om onze gasten weer te kunnen ontvangen en te voorzien van een gezellige avond met heerlijk eten en goede service!