Bij het ontstaan van Restobar Catcher hebben wij altijd al graag evenementen willen organiseren waarbij we goed eten & lekker drinken in de spotlight kunnen zetten. Helaas is er veel veranderd de laatste tijd en hebben we onze ideeën voor evenementen tijdelijk aan de kant moeten zetten. Daarom zijn wij nu super blij dat we ons eerste evenement met jullie kunnen delen: de zilte zondag!

Op deze dag zullen we al het moois wat de zee ons te bieden heeft met liefde & passie bereiden en serveren voor de échte liefhebbers. Heb je toch zin in een vleesgerecht? Niet getreurd, ook dat vind je terug tussen de bites en in het 3 gangen keuzemenu. Vanaf 13:00 beginnen we met een borrel waar we heerlijke bites en dranken aanbieden. Om 17:30 staat onze keukenbrigade voor jullie klaar om een heerlijk 3 gangen keuzemenu voor te bereiden. We delen graag onze passie voor o.a. vis, schaal en schelpdieren en bieden iedereen een gratis extra gang aan in de vorm van een heerlijke huisgemaakte bouillabaisse, gewoon omdat het kan!

UPDATE 19-08-20

Helaas moeten wij jullie mededelen dat de Zilte Zondag is afgelast. Na lang wikken en wegen hebben wij besloten dat in deze tijd we een evenement zoals dit niet door kunnen laten gaan. De Zilte Zondag zal zeker nog een keer terugkeren, op een moment waar wij het evenement kunnen organiseren zoals wij het voor ogen hebben!
We zullen aankomende zondag wel gewoon geopend zijn voor de reguliere lunch, borrel of diner!
We willen iedereen bedanken voor het delen, het enthousiasme en de leuke reacties. Als je hebt gereserveerd voor het evenement zullen wij nog contact opnemen via de mail. Vergeet niet onze Facebook pagina te liken om op de hoogte te blijven van updates, nieuwtjes en evenementen die wij in de toekomst zullen organiseren!