Herman den Blijker samen met Remco en Sabine Slijkhuis bij Restobar Catcher

In samenwerking met Herman den Blijker, Annemarie van Gaal en het team van ‘Crisis in de tent’ zullen we het Catcher on Tour concept écht de weg op nemen. Vanaf zaterdag 14 november, staat de Restocar Foodtruck op het terrein van Zoo&Zo in Ede. We serveren vanaf 14:00 verschillende gerechten zoals heerlijk malse piepkuiken en verse frites met stoofvlees! 

Openingstijden Restocar Catcher
Woensdag 12:00 – 19:00
Donderdag 12:00 – 19:00
Vrijdag 12:00 – 20:00
Zaterdag 12:00 – 17:00

Locatie
Parkeerterrein van Zoo&Zo
Lorentzstraat 1-B, 6716 AD Ede 

Crisis in de tent

In Crisis in de tent slaan topchef Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal de handen ineen, om noodlijdende restaurants te helpen overleven in een nieuwe realiteit en met nieuwe regels. Op het moment zijn Herman en zijn team druk bezig om ons door de 2e horeca lockdown heen te helpen!