Er is de afgelopen week veel veranderd. We zijn van een Restobar in het centrum van Ede naar een Restobar én Restocar op het industrieterrein van Ede gegaan! Naast dat je ons nu niet alleen in het centrum kan vinden zijn ook de gerechten die we serveren aardig veranderd. In samenwerking met Herman den Blijker, Annemarie van Gaal en het team van ‘Crisis in de tent’ hebben we alle zeilen bijgezet om door deze 2e horeca lockdown te komen. Maar hoe zit het nu? In dit artikel leggen we je alles uit over de Restocar en welke gerechten je door ons kan laten bezorgen of kan afhalen in onze Restobar!


Restocar Catcher

Herman den Blijker en Remco Slijkhuis in de Restocar (foto: Ede Stad)

Op zaterdag 14 november serveerden wij de eerste gerechten vanuit onze Restocar, een foodtruck van origine gericht op de verkoop van heerlijk malse kip. Op het parkeerterrein van ZOO&ZO op de Lorentzstraat in Ede mochten wij de foodtruck stallen. Naar ons idee een top locatie waar veel mensen in deze tijd langskomen en vaak wel zin hebben in een lekkere snack of een makkelijke manier om hun avondeten te verzorgen!

“We voelen ons enorm gesteund. Door onze familie, door ons team en nu dan door het team van ‘Crisis in de tent’. Met de Restocar die we hebben gekregen zijn we nu in ieder geval zichtbaar.”

Remco Slijkhuis, eigenaar & Chef-kok van Restobar Catcher

Vanuit de Restocar serveren we verschillende warme en koude gerechten zoals friet met stoofvlees en luxe broodjes. Deze gerechten hoef je niet van tevoren te bestellen en zijn af te halen op woensdag tot en met zaterdag, de openingstijden vind je hieronder!

Openingstijden Restocar Catcher
Woensdag 12:00 – 19:00
Donderdag 12:00 – 19:00
Vrijdag 12:00 – 20:00
Zaterdag 12:00 – 17:00


Restobar Catcher

Maar onze Restobar bestaat natuurlijk ook nog! Tijdens de eerste horeca lockdown zijn we begonnen met het verkopen van picknicktassen en borrelboxen. Hier kregen we heel veel leuke reacties op waardoor we na het slechte nieuws van de 2e horeca lockdown hebben besloten om ook diner gerechten voor afhalen of bezorgen te verkopen. Het was even wennen, eerst als ‘Pastabar Catcher’ met heerlijke verse pasta’s en daarna met ‘Catcher on Tour’ waar we je op reis namen door Azië met verschillende bekende aziatische gerechten. Ook hier merkten we weer dat mensen genoten van de gerechten die ze thuis konden opeten.

Bij de Restobar op de Achterdoelen 11 in het centrum van Ede kan je nog steeds gerechten afhalen of laten bezorgen (in Ede, Bennekom en Lunteren) op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16:00 en 19:00. De gerechten die we vanuit onze Restobar verkopen worden koud bezorgd of afgegeven, bij je bestelling vind je een flyer met de bereidingswijze zodat je thuis je gerecht(en) kan opwarmen.


Avontuur

We gaan vol goede moed dit nieuwe avontuur aan. We zijn Herman den Blijker, Annemarie van Gaal en hun team van ‘Crisis in de Tent’ heel erg dankbaar voor de adviezen, hulp en inspiratie die we de afgelopen 2 weken hebben mogen ontvangen.

Nu we naast een prachtige Restobar ook een mooie Restocar hebben kunnen we nog meer heerlijke en verrassende gerechten, snacks en soepen serveren. Vergeet ons niet te volgen op Facebook of Instagram om ons avontuur te volgen.