De Restocar is gesloten sinds 03-04-21. Het is niet meer mogelijk te bestellen voor de Restocar, wel kan je genieten van onze Catcher on Tour gerechten! Klik hier rechts om het menu te zien & hoe te bestellen.

Nu we allemaal een beetje gewend zijn aan de nieuwe Restocar voeren we nog een paar kleine wijzigingen in. Vanaf heden kan er niet meer afgehaald worden bij onze Restobar op de Achterdoelen 11. Om verwarring te voorkomen kunnen de koude gerechten nu afgehaald worden bij de Restocar op de Lorentzstraat 1-B (parkeerterrein van ZOO&ZO). Dit zodat er 1 centraal punt is om de heerlijke gerechten te kunnen bestellen en afhalen!

Op het moment hebben we 2 verschillende “menu’s”. Zo hebben we een “To Go” menu met gerechten die warm afgehaald kunnen worden en een “afhaal & bezorg” menu met gerechten die thuis opgewarmd kunnen worden.

Openingstijden Restocar Catcher
Woensdag 12:00 – 19:00
Donderdag 12:00 – 19:00
Vrijdag 12:00 – 20:00
Zaterdag 12:00 – 17:00


Afhaal & bezorg menu

Alle gerechten van het afhaal & bezorg menu worden koud bezorgd of afgegeven en kunnen thuis opgewarmd worden. Bij je bestelling krijg je een flyer waar staat beschreven hoe je de gerechte het beste kan opwarmen. Bestellen kan door een WhatsApp te sturen naar +31682605528 tot 17:00 op de dag van afhalen of bezorgen. Afhalen kan tijdens de openingstijden van de Restocar op de Lorentzstraat 1-B. Alle bezorg gerechten worden op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16:30 en 18:00 bezorgd. Bezorgen in Ede is gratis, voor bezorgen in Bennekom & Lunteren vragen wij een kleine vergoeding van 3.50.


To Go menu

Vanuit de Restocar op het parkeerterrein van ZOO&ZO in Ede kunnen wij onze gerechten warm serveren! Hier hebben wij een apart menu voor dan het afhaal & bezorg menu. Deze gerechten hoeven niet van tevoren besteld te worden.