Waar we vorig jaar met prachtig opgedekte tafels onze eerste kerst konden vieren als Restobar Catcher is het dit jaar aan jullie om de tafel te dekken! In dit artikel vind je ons afhaal kerstmenu van 2020 waarmee we jou gaan helpen de tafel tijdens kerst vol met heerlijk eten te krijgen!

Om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we het menu op een bestellijst gezet. Inleveren bij de Restobar kan tot en met 19-12 maar digitaal inleveren kan tot en met 21-12. Je bestelling kan je op eerste kerstdag (25-12) of tweede kerstdag (26-12) tussen 15:00 en 17:00 ophalen bij onze Restobar op de Achterdoelen 11 in het centrum van Ede. Bij je bestelling krijg je een kaart met daarop de bereidingswijze voor alle gerechten zodat jou kerstdiner perfect verloopt!

Het menu

Waar kan ik een bestellijst krijgen?

We hebben bij onze Restocar op het parkeerterrein van ZOO&ZO een stapel met bestellijsten liggen die je tijdens de openingstijden van de Restocar kan ophalen. Ook geven we bij elke bestelling een bestellijst mee!

Als je niet langs de Restocar kan komen hebben we ook een print vriendelijke versie van de bestellijst gemaakt! Download onderstaande afbeeldingen om zelf je bestellijst digitaal in te vullen of te printen.

Hoe kan ik mijn bestelling doorgeven?

Op de lijntjes achter elk item kan aangeven hoeveel je van het item wilt bestellen. Op de achterkant van de bestellijst kan je aangeven welke dranken je eventueel wilt bestellen. Vergeet niet je gegevens te noteren. Nadat wij de bestelling hebben ontvangen zullen we een bevestiging sturen. Als je de bestellijst eenmaal hebt ingevuld kan je deze op meerdere manieren inleveren.

Bij de Restocar
Het is altijd leuk om onze gasten in het echt te kunnen zien! Daarom kan je jouw bestellijst persoonlijk inleveren bij de Restocar op het parkeerterrein van ZOO&ZO. Wil je meer weten over de Restocar? Klik dan op onderstaande knop!

Via Whatsapp
Je kan ook gemakkelijk een foto maken van jouw bestellijst en deze via WhatsApp sturen naar +31 6 82 60 55 28. Wij noteren dan jouw bestelling en zullen daarna een bevestiging sturen. Let op: zorg er wel voor dat de bestelling goed te lezen is op de foto, zo kunnen wij zorgen dat de juiste gerechten bij de juiste gasten terecht komen!

Via E-mail
Vul jij jouw bestellijst digitaal in of scan je hem in? Dan kan je deze ook via mail naar ons sturen! Het E-mail adres is: reserveren@restobar-catcher.nl

Heb je verder nog vragen?
We zijn altijd te bereiken via de mail of WhatsApp! Ook voor vragen kan je contact opnemen via reserveren@restobar-catcher.nl of via WhatsApp +31 6 82 60 55 28.