Ook al moeten we onze deuren gesloten houden willen we toch graag onze bijdragen leveren aan de liefde! Daarom kan je dit jaar bij ons een 4-gangen sharing valentijnsmenu bestellen. Toen wij in september 2019 voor het eerst onze deuren opende lag onze focus op het serveren van sharing dinner. Zo kon je een 4 gangen diner eten met z’n 2’en en daarbij genieten van 8 verschillende gerechten. Wie wilt die ervaring nou niet delen met zijn of haar geliefde?

Allergiƫn & uitzonderingen

Heb je een allergie, ben jij of is je partner vegetarisch of kunnen wij rekening houden met gewenste uitzonderingen? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan door een WhatsApp te sturen naar +31682605528

Hoe te bestellen

Het menu is per 2 personen te bestellen. Bestellen kan door een WhatsApp te sturen naar +31682605528.

Afhalen

Afhalen kan op zaterdag 13 en zondag 14 februari van 15:00 tot 17:00 bij de Restobar op de Achterdoelen 11 in Ede.