Helaas moeten we mededelen dat we in ieder geval tot woensdag gesloten zijn. Een van onze medewerkers is positief getest dus gaan wij uit voorzorg in quarantaine. Aangezien wij geen enkel risico willen lopen zullen wij ons gehele personeel, klachten of niet, blijven testen tot we zeker zijn dat we helemaal gezond zijn en zonder besmettingsgevaar onze deuren weer kunnen openen. Er is onder ons personeel nog geen 2e besmetting vastgesteld en wij hopen dat het hier ook bij blijft.

Tijdens het bereiden en serveren van alle drankjes en gerechten letten we altijd goed op dat we de hoogste hygienenormen aanhouden en ontsmetten wij vaak onze handen en alles waar je als gast of wij als personeel mee in aanraking komen. Door de maatregelen die we hebben getroffen verwachten wij, en de GGD, dat er geen besmettingsgevaar is geweest voor onze gasten. We begrijpen dat je vragen kan hebben over een eerder bezoek aan ons terras of over een bezoek in de toekomst, stel deze gerust! We zijn te bereiken via social media of via e-mail info@restobar-catcher.nl.

We hopen woensdag 19-05 gewoon weer geopend te zijn voor lunch, diner of een gezellig drankje!