Borrel in Ede centrum

Bij Restobar Catcher kun je terecht voor een heerlijke borrel in Ede centrum. Kom gezellig borrelen met een groep vrienden of met je collega’s en wij verzorgen de rest. We hebben een uitgebreide bierkaart, een met zorg geselecteerde wijnkaart een avontuurlijke cocktailkaart en natuurlijk lekkere borrelhapjes. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer je borrel dan bij Restobar Catcher.

Sfeervolle ambiance

Restobar Catcher ligt in het prachtige pand van het oude Marnix College in Ede centrum. Dit is een statisch pand met veel karakter en dat zie je terug in ons restaurant. Wij hebben het verbouwd naar een trendy huiskamerrestaurant met een groene oase van planten. Dit geeft een sfeervolle ambiance en hierdoor is Restobar Catcher perfect voor een borrel. Geniet van een heerlijk drankje en hapje aan onze oude bruine bar of, met mooi zomerweer, op ons terras in de zon.


Til je borrel naar een hoger niveau

Met een uitgebreide kaart aan lekkere speciaal biertjes, hebben we zeker een biertje voor je waar wij je mee verrassen. Ben je de bob? Dan hebben we ook een lekkere selectie aan speciaal 0.0 bier. Drink je liever wijn? Dan heb je de keuze uit onze met zorg geselecteerde wijnkaart. Ook voor de cocktail lieverhebber hebben we een paar heerlijke opties! Naast een goede selectie aan alcoholische en non-alcoholische drankjes hebben we ook een lekkere borrelkaart. Je kunt kiezen uit:

  • Borrelplank (met zelfgemaakte kibbeling)
  • Kaasplank
  • Bittergarnituur
  • Oesters
  • En meer…
Vrijdagmiddagborrel in Ede

Zoek je een plek voor een bedrijfsborrel in Ede centrum? Dan heten we jullie graag welkom bij Restobar Catcher. Kom je met meer dan acht personen, dan raden wij het aan om vooraf te reserveren. Zo zijn jullie verzekerd van een plek in onze restobar en kunnen wij jullie de beste service verlenen. Voor grote groepen kunnen wij een speciaal borrelmenu opstellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveer je borrel

Wil je verzekerd zijn van een plek voor je borrel in ons restaurant? Maak dan een reservering op je gewenste dag en tijd. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen via 031-825 36 80 of maak een online reservering via The Fork. Heb je een vraag voor ons? Dan mag je ons altijd bellen of een mail sturen naar reserveren@restobar-catcher.nl. Hopelijk zien we je snel bij Restobar Catcher in het oude Marnix College op de Achterdoelen 11.