Bekijk hier onze dinerkaart. Deze serveren wij zowel binnen als op ons terras tussen 17:30 en 22:00.

Heerlijk dineren in Ede centrum

Ben je op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt dineren in Ede centrum? Dan ben je bij Restobar Catcher aan het juiste adres! Wij heten je graag van harte welkom in ons hippe restaurant met een sfeervolle ambiance. Proef de gerechten van onze á la carte. Alle gerechten zijn van hoogstaand niveau en worden met liefde voor je gemaakt.

Á la carte

Tijdens een á la carte diner, bestel je een los gerecht van de kaart. Ook voor het á la carte menu hebben we een goede selectie van vis-, vlees-, en vegetarische gerechten samengesteld.

Dineren met een groep? Gezellig!

Wil je uit eten in Ede met een groep? Groepen zijn ook van harte welkom voor een diner bij Restobar Catcher. Zou je graag met acht of meer personen willen komen dineren? Dan is het verstandig om vooraf een tafel bij ons te reserveren. Zo zijn jullie verzekerd van een plek in ons restaurant en kunnen wij jullie de beste service verlenen. Groepen van minder dan acht personen, mogen ook zonder reservering binnenlopen.

Reserveer een tafel

Wil je verzekerd zijn van een plek op ons terras? Maak dan een reservering op je gewenste dag en tijd. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen via 031-825 36 80 of maak een online reservering via The Fork. Heb je een vraag voor ons? Dan mag je ons altijd bellen of een mail sturen naar reserveren@restobar-catcher.nl. Hopelijk zien we je snel bij Restobar Catcher in het oude Marnix College op de Achterdoelen 11.