Bekijk hier onze lunchkaart. Deze serveren wij van 12:00 tot 16:00

Lekker lunchen in Ede centrum

Bij Restobar Catcher kun je terecht voor een lekkere lunch in Ede centrum. In het oude Marnix College vind je onze trendy huiskamer met een gezellige sfeer. Perfect voor een heerlijke lunch of om een lekker kopje koffie te komen drinken. Onze gerechten worden met liefde voor je gemaakt en bestaan uit kakelverse ingrediënten. Je kan reserveren via onze reserveringspagina


Vegetarisch, vis en vlees

Bij Restobar Catcher hebben we voor elk wat wils. Onze gezellige en trendy huiskamer is daarom ook toegankelijk voor iedereen. Eet je vegetarisch of zelfs vegan? Of heb je een allergie? Dan houden wij daar graag rekening mee. Op onze lunchkaart is een breed assortiment aan vegetarische gerechten te vinden, maar deze maken we ook graag vegan voor je. Daarnaast hebben we ook heerlijke vis- en vleesgerechten op de kaart staan.

Lunchen met een groep

Kom je lunchen met een groep van acht of meer personen? Dan is het nodig om vooraf een reservering te plaatsen. Zo zijn jullie verzekerd van een plek in ons restaurant en kunnen wij jullie de beste service verlenen.

Maak een reservering

Zoek je een restaurant om lekker en ontspannen te lunchen in Ede centrum? Kom dan lunchen bij Restobar Catcher! Reserveren is mogelijk door telefonisch contact met ons op te nemen via 031-825 36 80 of via The Fork. Heb je een vraag voor ons? Dan mag je ons altijd bellen of een mail sturen naar reseveren@restobar-catcher.nl. Hopelijk zien we je snel bij Restobar Catcher in het oude Marnix College op de Achterdoelen 11.