Bij ons kan je écht komen genieten!

Graag stellen wij Restobar Catcher aan u voor:

Wij zijn Remco en Sabine Slijkhuis en sinds 7 september zijn wij de trotse eigenaren van Restobar Catcher op het Doelenplein in Ede.

Ik (Remco) heb enige ervaring in de betere restaurants zoals Het Koetshuis Bennekom, De Oranjerie Barneveld en Het Oude Politiebureau Ede. Mijn opleiding heb ik volledig voltooid aan de Cas Spijkers Academie in Boxmeer. Sabine heeft haar ervaring echter in de zorg opgedaan waar gastvrijheid en zorgen natuurlijk op nummer één staan. Zij heeft zich intussen opgewerkt als een echte onderneemster en gastvrouw.

“Restobar” wat houdt dat nou in? Dat houdt in dat wij deels restaurant en deels bar zijn! Het belangrijkste is ons restaurant, maar onze bar waar onze gasten een drankje en een hapje kunnen bestellen is ook niet te vergeten.

De Restobar is ruim opgezet en modern ingericht wat een ongedwongen en relaxte sfeer uitstraalt. Ons bargedeelte heeft een mooie nette bruine bar uitstraling. Het terras is sinds deze zomer voor het eerst open en in gebruik. We hebben deze ruim opgezet en straalt een bepaalde ongedwongen sfeer uit, wat mooi overeenkomt met het Doelenplein recht aan ons terras!

Wij zijn qua niveau vergelijkbaar met o.a. Het Oude Politiebureau Ede en restaurant Het Koetshuis Bennekom. Wij serveren op een leuk/spontane manier onze gerechten aan de gasten. We ambiëren het niveau van een Bib gourmand en streven naar een vermelding in de Gault&Millau! Onze gasten zijn erg te spreken over onze gastvrijheid en service, dit zien wij terug in diverse recensies op o.a. Google & TripAdvisor. Hier zijn wij ook heel erg trots op!

Voor zakelijke diners of lunches kunnen wij ook het één en ander bieden. We hebben ook speciale arrangementen voor groepen of voor gezellige borrels. Op maandag of dinsdag zijn wij normaal gesproken gesloten. Heeft u een gezelschap van 15 of meer personen? Dan gaan wij in overleg graag speciaal voor u open! Wij ontvangen nu regelmatig zakelijke gasten zoals Tanatex, Hsv, De jong sportfysiotherapie en Lauman Expertise. 

Kortom, u kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel.We zitten naast de Xenos in het oude Marnix gebouw op het Doelenplein in Ede!📍

Nog 1 tip! Parkeren kan bij ons voor de deur in de Q-Park garage bij de Achterdoelen. vervolgens met de auto helemaal naar achteren & met de trap omhoog.

Openingstijden
  • Maandag: GESLOTEN
  • Dinsdag: GESLOTEN
  • Woensdag: GESLOTEN
  • Donderdag: 12:00 – 17:00 (afhalen tot 19:00)
  • Vrijdag: 12:00 – 17:00 (afhalen tot 19:00)
  • Zaterdag: 12:00 – 17:00 (afhalen tot 19:00)
  • Zondag: 12:00 – 17:00 (afhalen tot 19:00)