Bij ons kan je écht komen genieten!

Graag stellen wij ons bedrijf Restobar Catcher aan u voor:

Wij zijn Remco en Sabine Slijkhuis en wij zijn sinds 7 september de ondernemers van Restobar Catcher op het Doelenplein (Achterdoelen 11) in Ede.

Ik (Remco)heb enige ervaring in de betere restaurants zoals restaurant Het Koetshuis Bennekom, De Oranjerie Barneveld, Het Oude Politie Bureau Ede. Mijn opleiding heb ik volledig voltooit aan de aan de Cas Spijkers Academie in Boxmeer.

Sabine heeft haar ervaring echter in de zorg opgedaan waar natuurlijk gastvrijheid en zorgen op nummer 1 staan. Zij heeft zich intussen opgewerkt als echte onderneemster en gastvrouw.

Zoals u al leest een “Restobar”. Dat betekend dat wij deels restaurant zijn en deels een “bar”. Het belangrijkste is ons restaurant, maar zeker ook onze bar waar onze gasten een drankje en een hapje kunnen bestellen.

Wij zijn qua niveau vergelijkbaar met o.a. de restaurants Het Oude Politie Bureau in Ede en restaurant Het Koetshuis in Bennekom.

Wij serveren op een leuk/spontane manier onze gerechten uit aan de gasten. We ambiëren het niveau van een Bib gourmand en willen graag in de Gault&Millau terecht komen met ons niveau.

De gasten zijn erg te spreken over onze gastvrijheid/service dit zien wij terug in diverse recensies.

De Restobar is modern ingericht wat een ongedwongen en relaxte sfeer uit straalt, het is ruim opgezet. Ons bargedeelte heeft een mooie nette bruine baruitstraling zoals de meeste hem kennen.

Het terras is natuurlijk nu voor het eerst open en in gebruik. We hebben deze ruim opgezet en straalt een bepaalde ongedwongen sfeer uit, wat mooi overeenkomt met het pleintje waar wij aanzitten.

Momenteel serveren wij tijdens “de crisis” een 3 gangen keuzemenu en een 4 gangen verassingsmenu uit in de avond. Ook zijn wij geopend met de lunch waar o.a. 2 gangen lunch menu opstaat en een iets simpelere menu kaart.

Voor zakelijke diners of lunchen kunnen wij ook het één en ander bieden. We bieden ook arrangementen voor groepen of voor de gezellige borrels.

Wij ontvangen nu regelmatig zakelijke gasten zoals Tanatex, Hsv, De jong sportfysiotherapie, Lauman Expertise. Deze zien we regelmatig terug keren.

Kortom u kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel.
We zitten naast de Xenos in het oude Marnix gebouw op het Doelenplein in Ede!📍Tot snel!

(Nog 1 tip! Parkeren kan bij ons voor de deur in de Q-Park garage bij de Achterdoelen. vervolgens met de auto helemaal naar achteren.)

Openingstijden
  • Maandag: GESLOTEN
  • Dinsdag: GESLOTEN
  • Woensdag: 11:30 – 22:30
  • Donderdag: 11:30 – 22:30
  • Vrijdag: 11:30 – 00:00
  • Zaterdag: 11:30 – 00:00
  • Zondag: 11:30 – 22:30